Privacy Policy

Na našich webových stránkách naleznete více způsobů, jak nám můžete předat osobní data. Konkrétně se jedná o:

  • Odeslání kontaktního formuláře (úroveň 3)
  • Domluvit schůzku online, registrace na událost, jednorázové formuláře (úroveň 2)
  • Přihlášení k newsletteru, napsání komentáře (úroveň 1)
  • Návštěva webových stránek (úroveň 0)

Vyplněním některého z těchto formulářů udělujte souhlas k nakládání s těmito údaji:

  • společnosti Czech-us Studium v zahraničí, s.r.o., IČO: 024 19 386, se sídlem Praha 1 – Nové Město, Vodičkova 730/9, PSČ 110 00, Česká republika, a s kontaktní adresou Praha 1 – Nové Město, Vodičkova 791/41, PSČ 110 00, Česká republika, zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze pod sp. zn. C 218282, telefonní číslo: +420 777 632 649, adresa pro doručování elektronické pošty: studium@czech-us.cz, s pobočkou označenou Czech-us – pobočka Praha na adrese Praha 1 – Nové Město, Vodičkova 791/41, PSČ 110 00, a Czech-us – pobočka Brno, na adrese Brno, Brno, Rašínova 103/2, 5. patro, PSČ 602 00;
  • neziskové společnosti Institut rozvoje kompetencí, z.ú., IČO: 0454540, se sídlem Rychnov 565, 46802 Rychnov u Jablonce n. N., Česká republika, a s kontaktní adresou Praha 1 – Nové Město, Vodičkova 791/41, PSČ 110 00, Česká republika, zapsané u Krajského soudu v Ústí nad Labem – pobočka v Liberci, spisová značka U 70/SM 154649/KSUL , telefonní číslo: +420 776 367 740, adresa pro doručování elektronické pošty: info@inroko.org s pobočkou označenou Institut rozvoje kompetencí – pobočka Praha na adrese Praha 1 – Nové Město, Vodičkova 791/41, PSČ 110 00; 

(dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“) zpracovávala tyto osobní údaje:

  • jméno a příjmení (úrovně 4, 3, 2, 1 dle typu formuláře popsaného v úvodu dokumentu)
  • adresa trvalého bydliště (4)
  • pohlaví (4, 3, 2, 1)
  • věk (4, 3, 2)
  • životopis (4, 3)
  • e-mail (4, 3, 2, 1)
  • telefonní číslo (4, 3, 2, 1)
  • číslo bankovního účtu (4)
  • vysvědčení ze střední školy, maturitní vysvědčení, diplom z vysoké školy (4, 3)
  • cookies, IP adresa a další online identifikátory (4, 3, 2, 1, 0)
  • pořizování, zveřejňování fotografií, videí v propagačních materiálech ke komerčnímu použití (4)
  • a dále údaje spojené s tendencemi chování a preferencemi zjištěné jako součást kariérního poradenství 

Tyto údaje budou Správcem zpracovávány maximálně po dobu 3 let nebo po dobu trvání smlouvy.

Odesláním jakéhokoliv formuláře na této stránce souhlasím s tím, že při odeslání kontaktního formuláře bude spuštěna služba Google Invisible reCAPTCHA, která ověří, že nejste robot. Odesláním souhlasíte i se zásadami ochrany soukromí a smluvními podmínkami společnosti Google.

S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Poskytnutí osobních údajů je dobrovolné. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním emailu nebo dopisu na jeden z kontaktních údajů společnosti Czech-us.

Se zpracováním dat nám pomáhají i důvěryhodní zpracovatelé, zejména využíváme řešení od společností Microsoft, Google, Facebook a Sendinblue. Všichni zpracovatelé využívají dostatečnou úroveň ochrany osobních údajů. Pro více podrobností nás můžete kontaktovat.

Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

  • vzít souhlas kdykoliv zpět,
  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,
  • na přenositelnost údajů,
  • v případě pochybností o zákonném zpracování osobních údajů podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.
Náš tým

Poznej kariérní guru

Photo of team member

Jindřich

Kariérní poradce a HR manažer
Jindra je má dlouholeté zkušenosti s vedením lidí v několika firmách, pořádá Kariérní dny na středních školách a je certifikovaný Harrison Assessments Debriefing and Coaching konzultant.
Sabina Feldmanova nacosehodis.cz

Sabina

Kariérní a Study Abroad poradkyně
Po absolvování oboru HR Management na prestižní London School of Economics Sabina pracovala v oblasti náboru absolventů do mezinárodních firem v ČR i zahraničí. Od roku 2014 působí jako Study Abroad Advisor a věnuje se kariérnímu poradenství pro studenty.
Peter Ilko nacosahodis.sk

Peter

Kariérní poradce, Personalista a LinkedIn advisor
Po absolvovaní studia a pracovních stáží v USA, Austrálii a Dánsku se rozhodl pomáhat mladým lidem v jejich osobním růstu. Dnes se více soustředí a věnuje zlepšování schopností sebeprezentace a Personal Brandingu hlavně na LinkedInu.

Kontaktuj nás!

    Souhlasím se zpracováním osobních údajů (více informací)

    Copyright nacosehodis.cz 2021